RESPONSABILITAT SOLIDàRIA


Qui som?


Més de 400 comerços, empreses i professionals que fomenten la cultura de la solidaritat entre els nostres clients i amics.

 

Què fem?


Participem de les iniciatives solidàries obrint el nostre negoci com a punt de solidaritat.

 

Com ho fem?


Al llarg de l’any, la Família Juanitos organitza campanyes solidàries com: recollides d’aliments, de material escolar, de cadires de rodes, etc.
Nosaltres facilitem el pont solidari entre els nostres clients i els infants que ho necessiten.

 

Com pots formar part de la xarxa de Responsabilitat Solidària?


A la nostra web, en la pàgina inicial, veuràs una finestra que posa Responsabilitat Solidària, fes click i dóna’t d’alta. No et suposarà cap despesa econòmica formar part de la xarxa de Responsabilitat Solidària.

 


Campanya “AVUI REGALEM PIRULETES”


El fons recaptats per el comerciants amb aquesta campanya, són donatius que aniran destinats a cobrir les despeses dels campaments i les colònies de l’estiu 2018.

Es tracte d’un lot de 30 piruletes que tenen una etiqueta a on es llegeixen bons consells per a la convivència entre veïns i que, vosaltres els comerciants, regaleu als vostre clients i amics.
Les piruletes us les entreguem en un pot prestat i el donatiu que us demanem és de 10 euros per les 30 piruletes. I en el cas de voler ajudar-nos amb més piruletes podeu calcular la quantitat de 0’30 cèntims la unitat i decidir vosaltres quantes voleu i per a quin dia.

Si esteu interessats en col·laborar i rebre un lot de piruletes feu-nos una trucada al telèfon 93/263.78.09 o escriviu-nos un e-mail a: info.quitxalles@gmail.com